maandag 4 maart 2013

Kasper 1 jaar!

Het is alweer even geleden, maar 20 februari is ons lieve, kleine mannetje alweer een jaar geworden. Op de valreep heeft hij nog net leren 'kruipen'.
Hij blijft wat achter in zijn grove motoriek vergeleken met zijn leeftijdsgenootjes, maar met zijn fijne motoriek is niks mis. Dus nu zit hij overal aan en hij vindt het helaas nog geweldig als hem wordt vertelt dat hij iets niet mag. Famke wordt afentoe ook gek van hem, als hij weer eens aan haar haren of verkleedjurken komt trekken. Tegelijkertijd houdt ze hem ook in de gaten bij de dingen die ze weet dat hij niet mag. Zo hield ze hem vandaag mooi tegen zodat hij niet van de drempel in de keuken de bryggers (bijkeuken) in zou vallen.
We zijn nog even een weekendje op flitsbezoek in Nederland geweest. Helaas was Kasper echt verschrikkelijk gestrest van de reis. Dus nachtrust hebben we simpelweg niet gehad en de terugreis met het vliegtuig heeft hij weer de halve weg geschreeuwd. Thuis in zijn eigen bedje kwam hij gelukkig snel weer tot rust. Famke op het vliegveld in Kopenhagen:
Sneeuwpop bouwen met haitie in Nederland (daar is tenminste wel lekkere plaksneeuw!):
 
Afgelopen weekend hadden we het eerste 'voorjaars'weekend. Nog verdraaid koud, maar heerlijk om weer echt de zon in volle glorie te zien. Dus we hebben even echt ontspannen en opgeladen voor de komende weken waarin het erg druk zal worden met de voorbereiding van de verhuizing.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten