dinsdag 5 februari 2013

Dag januari

Tijd vliegt voorbij, lukt niet echt om regelmatig te bloggen dit jaar... Maar gelukkig gaat het allemaal goed. Na de strubbelingen in de eerste week van januari hebben we de rest van de maand allemaal gezond mogen doorbrengen. De opluchting op het werk was daardoor ook groot, want meer ziek/ vrije dagen konden er even echt niet meer bij.
Met Famke gaat het heerlijk, haar vriendin Lisa is nog een keertje op bezoek geweest in januari en ze hebben de hele middag heel lief samen gespeeld. Afgelopen vrijdag kreeg Famke haar eerste kus van een jongetje op de børnehave, heel schattig. Dus vrijdagavond werd er een tekening gemaakt voor Malte, die totaal verbaasd (en blij) was toen hij maandag zomaar een tekening van Famke kreeg :D. Erg lachen (we lachen vast wat minder hard over 10 jaar...). Ook zijn ze lekker veel creatief bezig, zo zit Famke nu een paar weken in een ritmiek groep, waar ze allerlei fysieke oefeningen/ dansjes en dergelijke krijgen op muziek. En was ze laatst ook gesmienkt.

Met Kasper gaat het ook zijn gangetje. Hij is niet zo vlot met zijn grove motoriek, dus echt kruipen doet hij nog niet en staan is ook nog verre van stabiel. Maar hij vermaakt zich prima terwijl hij op de vloer zit. En er is niks mis met zijn fijne motoriek. Zo belde hij maandagochtend vroeg vrolijk naar opa en oma terwijl ik hem even mijn Iphone in zijn handen had gegeven. Oeps...
Verder proberen we ieder weekend wel even wat te gaan doen met de kinderen, naar de bibliotheek of naar de speeltuin bijvoorbeeld.


Zo komen we de tijd wel door :D. Nu weer de maand van een hoop verjaardagen.

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten