maandag 19 november 2012

Ups and downs

Zo, Kasper is deze week alweer voor de derde week in de opvang. En het gaat er prima. Hij doet er een stuk minder, maar veel langere dutjes. Verder lijkt hij over het algemeen heel tevreden en blij. Ook hebben we twee heerlijke weekenden gehadden. Een van de weekenden zijn we naar Liseleje geweest en hebben we genoten van het aangename najaarsweer:


Het weekend erna zijn opa en oma op bezoek geweest. Die hebben een dagje op de kinderen gepast en zijn nog een dagje samen met ons geweest:


Afgelopen weekend was helaas een absoluut dieptepunt. Vrijdag was ik al ziek (overgeven/ diarree), 's avonds en 's nachts begon Justin ook. Zaterdag was Famke ziek (ook last van haar buik) en van zaterdag op zondag was Kasper totaal van slag en kregen we hem niet meer in slaap. Hij is wel klaar met de fles 's avonds en wil ook even geen fopspeen meer... Dus we moeten nu weer even zoeken naar een nieuw ritme en avondritueel. Waarschijnlijk komen er weer een paar tanden aan (de eerste twee zijn nu door). Toen we hem vandaag ophaalde uit de opvang bleek hij vanochtend twee uur geslapen te hebben en vanmiddag 4 uur! Ik zag gelijk aan zijn rode wangen dat hij ook wat koorts had (bleek thuis 38.6...). Hopelijk komt hij er dit keer snel weer bovenop...
Verder is het ontzettend druk op het werk, zowel bij Justin als bij mij. Ik heb ook een nieuwe positie gekregen (waarschijnlijk per 1 januari), associate III in de virologie, met natuurlijk nieuwe uitdagingen. Voorlopig weer veel nieuwe dingen leren, maar ondertussen missen we ook nog twee man personeel en dat maakt de werkdruk voor iedereen erg hoog.
En dan is het wel weer even wennen om 's ochtends met zijn allen de deur uit te moeten, twee kindjes klaar te maken voor de opvang en 's middags weer met zijn allen thuiskomen en dan weer te moeten haasten om wat eten op tafel te toveren... Zodus niet zoveel tijd voor de blog...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten