maandag 24 oktober 2011

Eerste speelafspraakje en bezoek pake en beppe

Vorig weekend zijn we voor het eerst bij Lisa (Famkes vriendinnetje van de bxc3xb8rnehaven) op bezoek geweest. Ze blijkt ongeveer 3 minuten rijden van ons vandaan te wonen, aan de rand van het bos. Afgelopen woensdag had Lisa's moeder vrij en heeft zij beide dames rond 14 uur uit de bxc3xb8rnehave opgehaald. Dat vond Famke gelukkig geen probleem. Ze hebben samen pakjes weggebracht naar het postkantoor (Lisa's moeder heeft een soort postorder-bedrijfje voor allerlei cake-bereid-producten) en de rest van de middag bij Lisa thuis gespeeld. Dat ging zonder problemen, totdat we weggingen, toen moest Famke wel weer huilen. Dus nu heeft ons meisje alweer haar eerste 'speelafspraakje' achter de rug.





Vrijdagmiddag kwamen pake en beppe bij ons aan. Zij zijn dit keer via Aalborg, Frederikshavn, de veerboot naar Oslo (daar een dagje gebleven), Zweden, Helsingxc3xb8r/Helsingborg naar ons toe gekomen. We hebben weer genoten van hun bezoek. Het weer was lekker, dus regelmatig naar buiten geweest. Zondagavond zijn we uit eten geweest in Hundested. Daar is ook flink wat speelgelegenheid voor jong en oud :D.





Maandag zijn Justin en ik weer gaan werken, terwijl Famke mag uitslapen (het was ten slotte wat later zondagavond). Famke heeft nog een heerlijke dag met pake en beppe, en Justin en ik gaan ook vroeg naar huis om nog even mee te kunnen genieten in de speeltuin op het strand. Morgen begint de normale routine weer en gaan pake en beppe weer naar huis.

Groetjes jukifa.

1 opmerking: